torsdag 5. februar 2009

Enno i Vientienne

Fra Arve paa tur.


No har eg vore neste i 2 veker og sjolv om dette er ein fin og behageleg plass[ vere so er godt rastlaus no. Fekk problem med gir nord i Thailand. Kontakta fabrikken og dei kunne ikkje sei kva det var og heller ikkje om den ville holde 5000km til. So eg sykla til V T for eg hadde ei pakke der med eit olsjeskift som kanskje kunne hjelpe litt. Pakka var forsinka, det hjalp ikkje med olskift, kontaka fabrikken att, det vart ny helg osv... So dette trakk i langdrag. Men litt flaks so blir ting ordna i helga og eg er p[ vegen att for m[ndag.

Har no rusla omkring [ sett p[ dei atraksjonane som er [ sj[ her. Treningsenter for mineskadde, museum, osv. Og mange late dagar med bok. V T er uoffesielt k[ra til verdens mest avslappa hovestaad. Dei lokale har godt tid og ruslar omkring som om dei er litt p[ ferie dei og. Men likevel er det ein optimisme her att ting endrar seg til det betre. Intrykket som eg har og fleire med meg er att fleir snakkar engelsk her enn i Thailand. Betjeningen p[ hotellet der eg bur har engelskboker liggande framme og puggar i ledige stunder. Og spor turister om hjelp hvis dei har eit problem med engelsken.

So ein har det jo godt her. Kuldebolga som herja for nokre veker sida er no vekke og det er atter 30-35 grader midt p[ dagen.

1 kommentar:

 1. Hei, anne her. Får håpe du har kome deg ut på landevegen att, for det kan no bli kjedeleg med for mykje fred og idyll. Men tenk på at det er slike stunder vi lengtar tilbake til når det blæs litt i kasta.
  i dag har eg invitert Rut til å bli med til Budapest når eg reiser ned att. det trur eg vert kjekt.
  Elles så vart det ikkeje så lett med den skype-snakkinga som eg hadde trudd.
  Men eg kan sitje ved maskina på onsdag formiddag viss du skulle vere ved ein PC då....
  ha det fint der du er så lenge, og pass på deg sjøl
  Stor klem frå Anne

  SvarSlett